Welkom bij Koco Cosmetics! We accepteren Bancontact, Paypal en andere betaalmethoden.

Shop op merk

Ontdek all onze natuurmerken waar jouw huid blij van wordt.

Grums

Grums is een duurzaam cosmeticamerk dat enkel gebruik maakt van de beste ingrediënten die onze natuur te bieden heeft. Grums  creëert 100% natuurlijke scrubs voor het lichaam en gezicht met als hoofdbestanddeel biologische koffiegruis. Gemalen koffie werkt namelijk perfect om de huid te zuiveren en te exfoliëren. Koffiegruis werkt overigens als een anti-oxidant en zorgt ervoor dat de huid er opnieuw  vitaal gaat uitzien. De producten van Grums zijn 100% natuurlijk, ecologisch verantwoord en vegan.

Ontdek de producten van Grums!

Inika

Inika is een natuurlijk en biologisch gecertificeerd make-up merk. Inika is 100% natuurlijk, vegan en dierproefvrij. De producten van Inika zorgen niet alleen voor een stralende look maar zijn ook geformuleerd om de huid te hydrateren en te voeden. Verder zijn de producten vrij van synthetische chemicaliën of schadelijke ingrediënten. Hierdoor zijn ze geschikt zijn voor zelfs de meest gevoelige huid.

Ontdek de producten van Inika!

TanOrganic

De zelfbruiners van TanOrganic zijn de enige eco-gecertificeerde zelfbruiners ter wereld. TanOrganic gebruikt enkel 100% natuurlijke en biologische ingrediënten om een gebruinde look te creëren. Verder zijn de producten rijk aan Aloe Vera om de huid te hydrateren, te verzorgen en rimpels te verminderen.

Ontdek de producten van TanOrganic!

Weleda

Weleda gelooft erin dat alleen de natuur het beste kan bieden om onze huid te verzorgen. Weleda werkt met Ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong voor een huidverzorging gebaseerd op de kracht van de natuur. Zorgvuldige samengestelde formules en hoogkwalitatieve ingrediënten geven de producten van Weleda een uitstekende verdraagzaamheid en werkzaamheid. Weleda maakt hun producten niet alleen zodat ze goed zijn voor jou, maar ook opdat ze goed zijn voor de wereld.

Ontdek de producten van Weleda!

BYBI Beauty

BYBI Beauty werd opgericht met de intentie om de beste natuurlijke huidverzorging  te ontwikkelen die effectief werkt om de huid te verzorgen. BYBI Beauty gebruikt enkel ingrediënten die directe voordelen bieden voor de huid en die geformuleerd zijn met de meest kwaliteitsvolle ingrediënten. Alle producten van BYBI zijn 100% natuurlijk, vegan, en diervriendelijk zijn.

Ontdek de producten van BYBI Beauty!

Dr. alkaitis

‘If you can’t eat it, don’t put it on your skin’. Dr. Alkaitis’ visie gaat ervan uit dat de huid moet verzorgd worden met enkel de beste, meest pure, en meest natuurlijke huidverzorging. Dr. Alkaitis gebruikt enkel ‘raw’ ingredienten die  100% biologisch en natuurlijk gecertificeerd zijn. De producten bevatten geen chemische, synthetische, genetisch gemanipuleerde of schadelijke ingredienten. De producten zijn geschikt voor alle huidtypen. Inclusief acne huid, rosacea, gevoelige, beschadigde en rijpere huid.

Ontdek de producten van Dr. Alkaitis!

Evolve beauty

Evolve Organic Beauty is ontstaan uit het idee dat natuurlijke ingrediënten beter zijn voor ons en onze wereld. Bij Evolve Beauty gelooft men erin dat natuurlijke en ecologische huidverzorging zerker zo doeltreffend werkt als synthetische alternatieven. Evolve Beauty producten worden geproduceerd in kleine batches in een artisanale studio te Hertfordshier, Engeland. Hierdoor kunnen ze een optimale kwaliteit van hun producten garanderen. Verder zijn Evolve Organic Beauty producten dierproefvrij, vegan en verpakt recycleerbare verpakkingen. Evolve Organic Beauty zorgt voor een absoluut wellnessmoment in je beautyroutine. Evolve Beauty producten zijn vrij van parabenen, SLS of SLES, minerale oliën, siliconen en kunstmatige kleur- of geurstoffen.

Ontdek de producten van Evolve Beauty!

Green People

Green People bied een compleet gamma aan biologische verzorgingsproducten voor heel het gezin. Green People producten zijn geformuleerd met tot 99% actieve en biologische natuurlijke ingredienten die ervoor zorgen dat de huid gevoed en beschermd wordt.

Ontdek de producten van Green People!

Madara

Mádara is opgericht in Letland door 4 vrouwen die de intensie hadden om de allereerste natuurlijke en ecologische huidverzorging te ontwikkelen in een ‘eco chic’ verpakking. Mádara kiest uitsluitend voor echt effectieve natuurlijke ingrediënten, eerlijke claims, en milieuvriendelijek verpakkingen. De collectie is geïnspireerd door de founa en flora van Letland.  Natuurlijke extracten van berken planten, dewelke zeer voedzaam zijn voor de huid, vormen de basis van de producten van Mádara.  Madara is ecologisch en natuurlijk gecertificeerd door de internationale ECOCERT standaard. Alle producten zijn vrij van synthetische parfums, synthetische bewaarmiddelen zoals parabenen, minerale olieën, propylene glycol, en andere synthetische toevoegingen of schadelijke chemicaliën.

Ontdek de producten van Madara!

Naïf

Naïf is opgericht door twee vaders nadat ze er achterkwamen dat er zelfs in babyverzorging schadelijke ingrediënten zaten. Dus werd Naïf geboren: een betrouwbaar huidverzorgingsmerk zonder onzin met enkel natuurlijke ingrediënten van de meest pure kwaliteit. Ondertussen breide Naïf hun gamma uit naar huidverzorging voor vrouwen. Het resultaat: No nonsense huidverzorging voor ieder huidtype en elke leeftijd.

Ontdek de producten van Naïf!

Nuori

Nuori is een luxueus scandinavisch cosmeticamerk dat 100% verse producten maakt. Hun producten bevatten geen enkele synthetische bewaarmiddelen en worden gemaakt in kleine oplagen waardoor hun producten zo vers mogelijk zijn. Verder gebruikt Nuori enkel 100% natuurlijke ingrediënten in hun huidverzorging. Nuori producten zijn verder Vegan en Cruelty free.

Ontdek de producten van Nuori!

SELF

SELF is een puur Belgisch 100% natuurlijk en vegan huidverzorgingsmerk. De producten van SELF herstellen de huid en bezorgen de huid terug een natuurlijke glow. SELF producten zijn zeer geschikt voor een gevoelige, droge, probleemhuid, of een kwetsbare huid (bv: babyhuid, etc). Self staat voor méér puurheid, méér genieten.

Ontdek de producten van SELF!

Soapwalla

Soapwalla producten zijn puur,effectief, en betrouwbaar. Soapwalla werkt enkel met de meest kwaliteitsvolle natuurlijke ingrediënten met respect voor ons milieu. De producten bevatten enkel pure ingrediënten zonder bedenkbare additieven zoals lauryl sulfate, parabenen, pthalates, synthetische ingrediënten, etc. Alle Soapwalla producten zijn unisex, 100% natuurlijk, vegan, en nooit getest op dieren.

Ontdek de producten van Soapwalla!

Updaten...
  • Geen producten in je winkelmand.