Welkom bij Koco Cosmetics! We accepteren Bancontact, Paypal en andere betaalmethoden.

Shop op merk

Ontdek all onze natuurmerken waar jouw huid blij van wordt.

Rainpharma

In 2006 ontstond bij Rainpharma het plan om eerlijke, no-nonsenseproducten op de markt te brengen voor een stralende huid, een gezond gewicht en een sterk lichaam. De eisen lagen zo hoog dat het tot 2010 duurde eer de eerste producten van de band rolden. Na state of the art orthomoleculaire voedingssupplementen werden de Rainshakes gelanceerd, een gamma van kwalitatieve eiwitshakes. Een ingenieus huidverzorgingssysteem en een uitgebreide lijn natuurlijke verwenproducten voor het lichaam volgden. Bij Rainpharma worden producten met heel veel passie gemaakt met als doel dat u evenveel plezier beleeft aan het gebruiken ervan.

Ontdek de verzorgingsproducten van Rainpharma!

Inika

Inika make-up is 100% natuurlijk en vegan. Inika biedt overigens een uitgebreid gamma aan minerale make-up. De schoonheidsproducten van Inika zorgen niet alleen voor een stralende look maar zijn ook geformuleerd om de huid te verzorgen. Verder zijn de producten vrij van synthetische chemicaliën of schadelijke ingrediënten. Hierdoor zijn ze geschikt zijn voor zelfs de meest gevoelige huid.

Ontdek Inika!

inikia make up

TanOrganic

De zelfbruiners van TanOrganic zijn de enige eco-gecertificeerde zelfbruiners ter wereld. TanOrganic gebruikt natuurlijke en biologische ingrediënten om een gebruinde look te creëren. Verder zijn de producten rijk aan Aloe Vera om de huid te hydrateren, te verzorgen en rimpels te verminderen.

Ontdek TanOrganic!

Weleda

Weleda gelooft erin dat alleen de natuur het beste kan bieden om onze huid te verzorgen. Weleda werkt met Ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong voor een huidverzorging gebaseerd op de kracht van de natuur. Zorgvuldige samengestelde formules en hoog kwalitatieve ingrediënten geven de natuurlijke verzorgingsproducten van Weleda een uitstekende verdraagzaamheid en werkzaamheid. Weleda maakt hun producten niet alleen zodat ze goed zijn voor jou, maar ook opdat ze goed zijn voor de wereld.

Ontdek de verzorgingsproducten van Weleda!

weleda baby care

Evolve beauty

Evolve Organic Beauty zorgt voor een absoluut wellness moment in je beautyroutine. Evolve Organic Beauty is ontstaan uit het idee dat natuurlijke ingrediënten beter zijn voor ons en onze wereld. Evolve Beauty producten worden geproduceerd in kleine batches in een artisanale studio te Hertfordshier, Engeland. Hierdoor kunnen ze een optimale kwaliteit van hun verzorgingsproducten garanderen. Verder zijn Evolve Organic Beauty producten dierproefvrij, vegan en verpakt recycleerbare verpakkingen.  Evolve Beauty verzorgingsproducten zijn vrij van parabenen, SLS of SLES, minerale oliën, siliconen en kunstmatige kleur- of geurstoffen.

Ontdek de verzorgingsproducten van Evolve Beauty!

Green People

Green People biedt een compleet gamma aan natuurlijke verzorgingsproducten voor het hele gezin. Green People producten zijn geformuleerd met tot 99% actieve en biologische natuurlijke ingrediënten die ervoor zorgen dat de huid gevoed en beschermd wordt.

Ontdek de verzorgingsproducten van Green People!

madara smart antioxidants

Madara

Mádara is opgericht in Letland door 4 vrouwen die de intensie hadden om de allereerste ecologische en natuurlijke huidverzorging te ontwikkelen in een ‘eco chic’ verpakking. Mádara kiest uitsluitend voor echt effectieve natuurlijke ingrediënten, eerlijke claims, en milieuvriendelijke verpakkingen. De collectie is geïnspireerd door de founa en flora van Letland.  Natuurlijke extracten van berken planten, dewelke zeer voedzaam zijn voor de huid, vormen de basis van de producten van Mádara.  Mádara is ecologisch en natuurlijk gecertificeerd door de internationale ECOCERT standaard. Alle producten zijn vrij van synthetische parfums, synthetische bewaarmiddelen zoals parabenen, minerale oliën, propylene glycol, en andere synthetische toevoegingen of schadelijke chemicaliën.

Ontdek de producten van Madara!

Naïf

Naïf is een no-nonsense huidverzorgingsmerk met natuurlijke ingrediënten van de meest pure kwaliteit.

Ontdek de verzorgingsproducten van Naïf!

SELF

SELF is een puur Belgisch met enkel 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten. De verzorgingsproducten van SELF herstellen de huid en bezorgen de huid terug een natuurlijke glow. SELF producten zijn zeer geschikt voor een gevoelige, droge, probleemhuid, of een kwetsbare huid (bv: babyhuid, etc). Self staat voor méér puurheid, méér genieten.

Ontdek de verzorgingsproducten van SELF!

Soapwalla

Soapwalla natuurlijke verzorgingsproducten zijn puur,effectief, en betrouwbaar. Soapwalla werkt enkel met de meest kwaliteitsvolle natuurlijke ingrediënten met respect voor ons milieu. De producten bevatten enkel pure ingrediënten zonder additieven zoals lauryl sulfate, parabenen, pthalates, synthetische ingrediënten, etc. Alle Soapwalla producten zijn unisex, 100% natuurlijk en vegan.

Ontdek de verzorgingsproducten van Soapwalla!

Updaten...
  • Geen producten in je winkelmand.