Welkom bij Koco Cosmetics! We accepteren Bancontact, Paypal en andere betaalmethoden.

Shop op merk

Ontdek all onze natuurmerken waar jouw huid blij van wordt.

Grums

Grums is een duurzaam cosmeticamerk dat natuurlijke verzorgingsproducten maakt van de beste ingrediënten die onze natuur te bieden heeft. Grums  creëert 100% natuurlijke scrubs voor het lichaam en gezicht met als hoofdbestanddeel biologische koffiegruis. Gemalen koffie werkt namelijk perfect om de huid te zuiveren en te scrubben. Koffiegruis werkt overigens als een anti-oxidant en zorgt ervoor dat de huid er opnieuw  vitaal gaat uitzien. De verzorgingsproducten van Grums zijn 100% natuurlijk, ecologisch verantwoord en vegan.

Ontdek de verzorgingsproducten van Grums!

Inika

Inika make-up is 100% natuurlijk en vegan. Inika biedt overigens een uitgebreid gamma aan minerale make-up. De schoonheidsproducten van Inika zorgen niet alleen voor een stralende look maar zijn ook geformuleerd om de huid te verzorgen. Verder zijn de producten vrij van synthetische chemicaliën of schadelijke ingrediënten. Hierdoor zijn ze geschikt zijn voor zelfs de meest gevoelige huid.

Ontdek Inika!

inikia make up

TanOrganic

De zelfbruiners van TanOrganic zijn de enige eco-gecertificeerde zelfbruiners ter wereld. TanOrganic gebruikt natuurlijke en biologische ingrediënten om een gebruinde look te creëren. Verder zijn de producten rijk aan Aloe Vera om de huid te hydrateren, te verzorgen en rimpels te verminderen.

Ontdek TanOrganic!

Weleda

Weleda gelooft erin dat alleen de natuur het beste kan bieden om onze huid te verzorgen. Weleda werkt met Ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong voor een huidverzorging gebaseerd op de kracht van de natuur. Zorgvuldige samengestelde formules en hoog kwalitatieve ingrediënten geven de natuurlijke verzorgingsproducten van Weleda een uitstekende verdraagzaamheid en werkzaamheid. Weleda maakt hun producten niet alleen zodat ze goed zijn voor jou, maar ook opdat ze goed zijn voor de wereld.

Ontdek de verzorgingsproducten van Weleda!

weleda baby care

Dr. alkaitis

‘If you can’t eat it, don’t put it on your skin’. Dr. Alkaitis’ visie gaat ervan uit dat de huid moet verzorgd worden met enkel de beste, meest pure, en meest natuurlijke huidverzorging. Dr. Alkaitis gebruikt enkel ‘raw’ ingrediënten die  100% biologisch en natuurlijk gecertificeerd zijn. De producten bevatten geen chemische, synthetische, genetisch gemanipuleerde of schadelijke ingrediënten. De producten zijn geschikt voor alle huidtypen. Inclusief acne huid, rosacea, gevoelige, beschadigde en rijpere huid.

Ontdek de verzorgingsproducten van Dr. Alkaitis!

Evolve beauty

Evolve Organic Beauty zorgt voor een absoluut wellness moment in je beautyroutine. Evolve Organic Beauty is ontstaan uit het idee dat natuurlijke ingrediënten beter zijn voor ons en onze wereld. Evolve Beauty producten worden geproduceerd in kleine batches in een artisanale studio te Hertfordshier, Engeland. Hierdoor kunnen ze een optimale kwaliteit van hun verzorgingsproducten garanderen. Verder zijn Evolve Organic Beauty producten dierproefvrij, vegan en verpakt recycleerbare verpakkingen.  Evolve Beauty verzorgingsproducten zijn vrij van parabenen, SLS of SLES, minerale oliën, siliconen en kunstmatige kleur- of geurstoffen.

Ontdek de verzorgingsproducten van Evolve Beauty!

Green People

Green People biedt een compleet gamma aan natuurlijke verzorgingsproducten voor het hele gezin. Green People producten zijn geformuleerd met tot 99% actieve en biologische natuurlijke ingrediënten die ervoor zorgen dat de huid gevoed en beschermd wordt.

Ontdek de verzorgingsproducten van Green People!

madara smart antioxidants

Madara

Mádara is opgericht in Letland door 4 vrouwen die de intensie hadden om de allereerste ecologische en natuurlijke huidverzorging te ontwikkelen in een ‘eco chic’ verpakking. Mádara kiest uitsluitend voor echt effectieve natuurlijke ingrediënten, eerlijke claims, en milieuvriendelijke verpakkingen. De collectie is geïnspireerd door de founa en flora van Letland.  Natuurlijke extracten van berken planten, dewelke zeer voedzaam zijn voor de huid, vormen de basis van de producten van Mádara.  Mádara is ecologisch en natuurlijk gecertificeerd door de internationale ECOCERT standaard. Alle producten zijn vrij van synthetische parfums, synthetische bewaarmiddelen zoals parabenen, minerale oliën, propylene glycol, en andere synthetische toevoegingen of schadelijke chemicaliën.

Ontdek de producten van Madara!

Naïf

Naïf is een no-nonsense huidverzorgingsmerk met natuurlijke ingrediënten van de meest pure kwaliteit.

Ontdek de verzorgingsproducten van Naïf!

Nuori

Nuori is een  Scandinavisch cosmeticamerk dat 100% natuurlijke verzorgingsproducten maakt. De verzorgingsproducten van Nuori bevatten geen enkele synthetische bewaarmiddelen en worden gemaakt in kleine oplagen waardoor hun producten zo vers mogelijk zijn.

Ontdek de verzorgingsproducten van Nuori!

SELF

SELF is een puur Belgisch met enkel 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten. De verzorgingsproducten van SELF herstellen de huid en bezorgen de huid terug een natuurlijke glow. SELF producten zijn zeer geschikt voor een gevoelige, droge, probleemhuid, of een kwetsbare huid (bv: babyhuid, etc). Self staat voor méér puurheid, méér genieten.

Ontdek de verzorgingsproducten van SELF!

Soapwalla

Soapwalla natuurlijke verzorgingsproducten zijn puur,effectief, en betrouwbaar. Soapwalla werkt enkel met de meest kwaliteitsvolle natuurlijke ingrediënten met respect voor ons milieu. De producten bevatten enkel pure ingrediënten zonder additieven zoals lauryl sulfate, parabenen, pthalates, synthetische ingrediënten, etc. Alle Soapwalla producten zijn unisex, 100% natuurlijk en vegan.

Ontdek de verzorgingsproducten van Soapwalla!

Updaten...
  • Geen producten in je winkelmand.