Welkom bij Koco Cosmetics! We accepteren Bancontact, Paypal en andere betaalmethoden.

Mijn verhaal

53419647_2012542085717842_391827718930432000_n

Zolang ik mij kan herinneren is een gezonde en ecologische levensstijl een evidentie voor mij. Ik ben mij dan ook zeer bewust van wat er in de beauty producten zit die ik dagelijks op mijn huid smeer aangezien alles wat je op je huid smeert ook in je lichaam terecht komt. Met Koco Cosmetics wil ik mensen helpen zich meer bewust te worden van wat ze op hun huid aanbrengen en een alternatief bieden voor de reguliere producten op de markt. Bij Koco Cosmetics bied ik enkel producten aan waar ik zelf 100% achter sta en die een hoge dosis aan actieve natuurlijke ingrediënten bevatten die iets bijbrengen tot onze huid zonder dat hier ongewenste chemicaliën aan te pas komen. In de selectie van mijn producten werk ik samen met een team van apothekers om producten zorgvuldig te screenen op hun ingrediënten en kwaliteit.  Het resultaat is een selectie van zeer effectieve natuurlijke en ecologische huidverzorging en make-up. Ik wil met Koco Cosmetics mensen helpen een gezonde en bewuste levensstijl te behouden op vlak van voeding, beweging maar ook huidverzorging.

x Anouck

Hoe maken wij het verschil?

Pure schoonheid

Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam en wordt dagelijks blootgesteld aan verschillende toxische en chemische stoffen van buitenaf waar we geen vat op hebben, denk maar aan pollutie of te hoge UV straling. Maar ook in onze verzorginsproducten kunnen tal van schadelijke stoffen verwerkt zitten waar we geen weet van hebben en toch gewoon op onze huid aanbrengen. Het goede nieuws is dat we dit wel zelf in de hand hebben. Bij Koco Cosmetics maken we hier het verschil. Wij kiezen er voor om enkel producten aan te bieden waarvan we zeker weten dat deze enkel natuurlijke en veilige/niet schadelijke ingrediënten bevatten. Verder eisen we dat de producten een hoog percentage aan werkende natuurlijke stoffen bevatten zonder onnodige toevoegingen. Het resultaat is een selectie van de beste wererldwijde natuurlijke verzorgingsmerken die zeer effectief werken om onze huid te voeden, te beschermen en te verzorgen zonder in te boete op onze gezondheid. 

Transparantie

Bij Koco cosmetics staat transparantie centraal. Wij vinden dat iedereen het recht heeft om te weten wat er in hun huidverzorging zit.  Daarom zijn wij transparant over de ingrediënten die er in onze producten zitten. Al onze producten worden ook zorgvuldig gescreened door onze experts zodat we jullie kunnen garanderen op verzorgingsproducten met enkel de meest kwaliteitsvolle natuurlijke en veilige ingrediënten. Bij Koco cosmetics volgen we een filosofie gesteld door Dr. Alkaitis: “if you can’t eat itdon’t put  it on your skin” of smeer niet op je huid wat je niet kan eten”.  

Passie voor de natuur

Bij Koco cosmetics geloven we in de kracht van de natuur. Het gebruiken van natuurlijke ingrediënten om onze huid te voeden en te beschermen is al eeuwenoudWij geloven er dan ook in dat natuurlijke ingrediënten het meest effectief zijn om onze huid te verzorgen. Waarom kiezen voor het synthetische alternatief dat een natuurlijk ingrediënt nabootst als je ook gewoon het echte kan gebruiken? Respect en zorg voor onze natuur is een evidentie voor ons. De wereld moet nog eeuwen mee en dit kan alleen indien iedereen zijn steentje bijdraagt. Wij bieden daarom enkel merken aan die respect hebben voor ons milieu en ecologisch verantwoord zijn.  Met andere woorden ‘keep it natural’!

♥ Lots of love – Koco cosmetics  

Updaten...
  • Geen producten in je winkelmand.